Reforma glorieta José Espejo

Reactivem Xàtiva 2020—2023

Amb una inversió de 360.000 euros provinents de la Diputació de València, s’ha construït un nou parc infantil en la Glorieta de José Espejo. També s’ha millorat l’accessibilitat al jardí i s’ha posat en valor la font monumental, obra de l’escultor Francisco Bolinches en estil art decó, datada en 1946.

La zona reservada per a jocs infantils compta amb 400 metres quadrats i està equipada amb moderns jocs de fusta, formant tres grans estructures que permeten jocs diferents, complementades per dos jocs menuts per a xiquetes i xiquets de menor edat i dues torres comunicades per un pont penjant amb un tobogan i altres elements d’accés. Un altre gran element és un conjunt de tres gronxadors, incloent una cadira adaptada i un gronxador niu accessible. L’antiga bassa s’ha transformat en una font transitable que fa les delícies dels més menuts i menudes durant els sufocants dies de l’estiu xativí. Els seus sortidors expulsen aigua en forma de dolls verticals fins als dos metres d’alçada. Aquests sortidors incorporen la seua pròpia il·luminació led i s’han convertits en un gran atractiu per a l’oci dels xiquets i xiquetes de la ciutat, que ara gaudeixen en plenitud d’un jardí històric gràcies a aquesta inversió.  

Altres inversions d'aquest període
×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157
2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris.

×