Què és Reactivem Xàtiva?

IMAGEN_REACTIVEMXÀTIVA2
Reactivem Xàtiva és el Pla de Reactivació Social i Econòmica de la ciutat que es va desenvolupar amb l’objectiu d’ajudar a la ciutadania a fer front a les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia de la COVID-19.
Al llarg d’estos tres anys, Reactivem Xàtiva ha mobilitzat uns 8 milions d’euros destinats a programes d’impuls econòmic, ajudes socials i d’ocupació, i inversions estratègiques per a contribuir a l’activació de l’economia local.
Reactivem Xàtiva ha tingut una fulla de ruta clara i marcada per un Pla Director, aprovat pel plenari de l’Ajuntament de Xàtiva el 15 de maig de 2020 i consensuat, en un grup de treball, amb participació de tots els grups polítics municipals, les forces sindicals majoritàries i les associacions empresarials de Xàtiva.
Hui dia, es continuen posant en marxa ajudes e inversions per a mantindre el suport institucional a tota la població de la ciutat de Xàtiva.

×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157

2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

* Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris

× Vols estar informat del que ocorre a Xàtiva?