Pla de camins i vials

Reactivem Xàtiva 2020—2023

De manera regular, amb fons de la Diputació de València, l’Ajuntament duu a terme tasques de manteniment de la xarxa viària, tant al nucli urbà com al terme municipal. Aquestes actuacions són necessàries, ja que els ferms acaben deteriorant-se per l’ús i pel pas del temps. Al llarg dels darrers anys, s’han dut a terme tasques d’asfaltat que han suposat la inversió de més 700.000 euros en asfaltat de carrers i camins de Xàtiva, Bixquert, Carraixet, Annauir i Torre Lloris.

El passat setembre de 2023, es posaren en marxa les obres de renovació de l’asfalt de més de 20 carrers i camins de la ciutat de Xàtiva, dins del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València, amb una inversió de 424.323,14 €.

En aquesta darrera fase, s’asfaltaren els carrers Avinguda Virrey Lluis Despuig, C/ Cardenal Serra, intersecció Bruno Lomas, C/ Ángel La Calle i Tecla de Borja. I a partir de la pròxima setmana continuaran amb C/ Maulets, C/  Vicente Boix, Avinguda Corts Valencianes, C/ Reina, Dr. Simarro, C/ Lluis Alcanyis, C/ Aben Ferro, C/ Sant Gaietà, C/  Baixada del Carme, Avinguda Jaume I, C/ Pujada al Castell; i també a les pedanies d’Annauir i la Torre de Lloris, així com les zones del Carraixet i de Bixquert.

En fases anteriors, s’ha renovat l’asfaltat de l’aparcament del cementeri municipal, l’aparcament intermodal junt al CRIS i el CEEM, de la carretera de pujada al castell, de l’avgda. Corts Valencianes o del carrer Sant Pasqual; junt amb actuacions de reparació en altres vies principals a Bixquert, com ara el camins de la Vallfarta, la Corona de l’Estrela o la Senda de les Olles, a més del camí de Carraixet.

Altres inversions d'aquest període
×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157
2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris.

×