Nou col·legi Pla Mesquita

Reactivem Xàtiva 2020—2023

Està en marxa la construcció del nou col·legi d’educació especial Pla de la Mesquita. Aquesta és l’actuació més important a Xàtiva del Pla Edificant impulsat per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Es tracta de la construcció d’un complex de planta única, format per quatre blocs lineals, separats per patis longitudinals. El primer d’aquests blocs, més proper a la façana, acollirà l’accés al centre, l’administració i els serveis de rehabilitació i d’ell partiran els passadissos que connecten amb els altres tres blocs lineals, en els quals s’ubicaran les aules, els espais docents i el menjador. Entre la Ronda de la Vila i el nou col·legi es construirà una zona d’aparcament des de la qual ja s’accediria al CPEE Pla de la Mesquita, evitant així accessos directes al centre docent des d’una via ràpida. La inversió supera els 6 milions €. 

Altres inversions d'aquest període
×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157
2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris.

×