NOU CENTRE DE SALUT DE XÀTIVA

D’ON VE AQUESTA IDEA?

El nou centre de salut X’ativa – Cases Barates és una infrastructura sanitaria vital per al futur de la ciutat i arriba com a resposta a una reinvindicació historica que permetrà millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns de la zona de Xàtiva.

I LA RESTA DE CENTRES DE SALUT DE XÀTIVA?

El nou centre de salut descongestionarà significativament els serveis sanitaris que actualment operen a la ciutat, que s’incrementen amb aquest nou centre. A més, el pla funcional de Sanitat contempla també l’ampliació i millora del consultori de l’antic Hospital, el manteniment del centre de salut Ausiàs March i del centre d’especialitats Espanyoleto.

QUANTA GENT ATENDRIA EL NOU CENTRE DE SALUT?

El pla funcional de la conselleria planteja la construcció del centre de salut Xàtiva II per oferir assitència a la meitat de la població adulta atesa actualment al centre de salut Ausiàs March, on a més es mantindria l’assistència pediàtrica intregrament, aproximadament, 11.000 persones.

AMB QUIN PRESSUPOST CONTARAN LES OBRES?

Ara la partida de 2,55 milions € que apareix en esl pressuposts de 2020 es reparteix en tres anualitats començant per 150.000 euros per al proper exercici, estimant-se la redacció del projecte. Les anualitats es completen amb 1 milió € per a 2021 i amb 1,4 milions € per a 2022, destinades amb dues a les obres de construcció d’aquesta nova infrastructura sanitària de la ciudad.

QUINA GRANDARIA TINDRÀ EL CENTRE

QUANTS/ES TREBALLADORS/ES TINDRIA EL CENTRE PER ATENDRE A TANTA GENT?

NO AFECTARÀ EL NOU CENTRE AL TERRENY DEL CPEI TERESA COLOMA?

A QUINS BARRIS DONARÀ COBERTURA EL NOU CENTRE DE SALUT?

NO HI HAN ALTRES OPCIONS PER A L’EMPLAÇAMENT DEL CENTRE

×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157

2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

* Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris

× Vols estar informat del que ocorre a Xàtiva?