Centre de dia comarcal

Reactivem Xàtiva 2020—2023

La Generalitat Valenciana ha cedit la delegació de competències a Xàtiva per a la construcció del nou centre de dia comarcal per a persones amb diversitat funcional, emmarcat en el Pla Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials.

Aquest nou centre de dia es construirà junt a l’actual centre ocupacional d’Aspromivise i donarà servei a quaranta persones que en aquest moment no poden gaudir d’aquest recurs per no tindre plaça o han de desplaçar-se més de mitja hora al dia per poder tindre aquest servei. També comptarà amb el personal requerit per a la seua atenció: psicòleg, fisioterapeuta i set cuidadors i cuidadores. La inversió serà de 2,4 milions d’euros i el centre comptarà amb més de 1.000 metres quadrats, incloent entre els seus espais gimnàs, piscina per a hidroteràpia, diversos espais per a tallers i serveis, banys adaptats, despatxos, vestuaris, sala de juntes i menjador. Els espais s’organitzaran en una única planta i es prioritzarà la mobilitat de les persones usuàries.

Altres inversions d'aquest període
×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157
2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris.

×