Aparcament hospital

Reactivem Xàtiva 2020—2023

Amb la seua obertura el passat 25 de gener de 2023, aquesta obra ha ampliat la capacitat d’estacionament del recinte hospitalari amb 177 noves places, 6 d’elles reservades per a persones amb mobilitat reduïda. El nou aparcament de l’Hospital Lluís Alcanyís ha respost a una necessitat urgent per a un centre sanitari que dóna servei a més de 198.000 usuaris.

L’obra facilita l’accés a les distintes zones d’estacionament de l’hospital, gràcies a que el nou aparcament compta amb un accés directe pel Camí del Pintor que connecta amb el vial de servei de la CV-41. D’aquesta manera, es pacifica el trànsit en el recinte de l’hospital, mitjançant la disminució de la circulació de vehicles per la zona d’urgències. Les obres s’adjudicaren amb un pressupost de més de 190.515 € d’inversió.

Altres inversions d'aquest període
×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157
2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris.

×