Bons comerç local

Ilustraciones_Xàtiva_-04

Es tracta d’una campanya d’ajuda al xicotet comerç de Xàtiva, mitjançant l’emissió d’uns bons de comerç local que dupliquen la despesa del client als comerços de Xàtiva. El client adquirirà un bo de 5 €, 10 €, 20 € o 30 € que tindrà el doble d’eixe valor en compres en xicotets comerços de la ciutat, adherits a la campanya. Cada ciutadà o ciutadana, presentant el seu DNI, podrà adquirir un màxim de 50 € en bons, que seran 100 € en valor final.

Els bons es podran canviar als establiments que presenten el distintiu identificatiu de la campanya i s’adquiriran mitjançant el web de Caixa Ontinyent. Al client se li facilitarà un localitzador, per correu electrònic o SMS. El consum de bons no tindrà restricció a l’hora de canviar-se’n més d’un en un mateix comerç.

Els bons de la segona edició tindran validesa des del 15 de Desembre del 2020 fins al 15 de juny del 2021.

Bons sols disponibles per a majors de 18 anys empadronats a Xàtiva.

Ajudes directes, comerç, autònoms i pimes

Ilustraciones_Xàtiva_-01

1 milió € per a ajudes directes al comerç, a persones autònomes i a pimes de 10 o menys treballadors, amb domicili fiscal a Xàtiva i amb un volum de negoci anual no superior a 2 milions €.

La quantia de l’ajuda ascendirà a  un màxim de 1.181 € per a les activitats que es desenvolupen en un local en règim d’arrendament i a 500 € per a la resta. També s’abonarà el 50% del cost del rebut per la taxa de recollida de fem, de les categories B, C i D de l’exercici 2019, sempre que els subjectes passius tinguen la condició de beneficiaris.

Podran beneficiar-se d’aquestes ajudes quan l’activitat haja estat suspesa a conseqüència de les mesures establertes durant l’estat d’alarma, quan no s’haja compensat mitjançant un increment de la facturació de comerç per Internet, per la prestació del servei a distància o online o el lliurament a domicili i sempre que l’activitat s’haja iniciat amb anterioritat al 14 de març de 2020

Adquisició de productes de protecció

Ilustraciones_Xàtiva_-07

300.000 € en ajudes directes a persones autònomes o empreses, amb domicili fiscal a Xàtiva, amb 10 o menys treballadors i un volum de negoci anual no superior a 2 milions d’euros. La quantia de l’ajuda ascendirà al 50% de les factures presentades, amb una quantitat màxima de 500 € per als beneficiaris que hagen tingut despeses per l’adquisició de material de protecció, per desenvolupar la seua activitat, amb mesures per a la prevenció de contagis de la COVID-19, de les persones treballadores i de la clientela.

Ajudes per a allotjaments turístics

gv_distintivo

32.000 € en ajudes directes per als allotjaments turístics de Xàtiva, ja siguen hotels, cases rurals, pensions, apartaments turístics, albergs o càmping, compatibles amb les ajudes per a persones autònomes i pimes del Pla Reactivem Xàtiva, amb la finalitat d’atorgar liquiditat per a contribuir al manteniment de la seua activitat i ocupació, tractant de pal·liar la reducció d’ingressos i facilitar-los el compliment de les seues obligacions empresarials.

Pla d'integració

Ilustraciones_Xàtiva-02

500.000 € per al programa d’integració, gestionat des de l’àrea de Benestar Social. El programa va dirigit a col·lectius específics amb necessitats especials: dones en grups d’edat amb baixes taxes d’ocupabilitat, usuaris i usuàries habituals de serveis socials i persones vulnerables econòmica i socialment a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19. 60 persones contractades directament durant un any. La selecció de participants comptarà amb un informe de l’equip social base de l’Ajuntament de Xàtiva.

Ajudes a la contractació d'aturats

Ilustraciones_Xàtiva_-06

300.000 € per a ajudes a la contractació de persones aturades. L’emergència sanitària ha afectat especialment a les empreses i treballadors de Xàtiva. Moltes s’han vist obligades a suspendre l’activitat. Aquesta suspensió d’activitat empresarial implica conseqüentment la disminució de l’ocupació a la ciutat. Per això es plantegen mesures per afavorir a les persones aturades i a les empreses mitjançant distints programes d’ajudes a la contractació.

Inversions projectes de desenvolupament econòmic

Ilustraciones_Xàtiva-03

500.000 € per a distintes inversions en millores d’infraestructures i equipament municipals afavorint la contractació d’empreses locals. Projectes de millora d’infraestructures comercials, dels carrers comercials de la ciutat, solucions d’aparcament, inversions al Mercat Municipal i altres en resposta a les necessitats de les associacions empresarials i comercials de Xàtiva.

[Modal-Window id=»1″]

×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157

2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

* Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris

× Vols estar informat del que ocorre a Xàtiva?