Accessibilitat a locals de bandes de música

Reactivem Xàtiva 2020—2023

Les dues bandes de música de Xàtiva, La Nova i la Vella, desenvolupen la seua activitat en locals promoguts per la societat municipal Proexa S.A.

Quasi dues dècades després de la seua construcció, els locals arrosseguen anomalies que dificulten l’activitat per a la qual varen ser destinats. El principal problema dels locals és l’evacuació, que requereix necessàriament d’una escala exterior que servisca a les dues bandes, però a més també es requereix la realització d’altres obres, de menor envergadura, però que també són necessàries per complir la normativa actual (modificació d’envans, col·locació de portes RF, ignifugació, revisió de instal·lacions de protecció). De les obres previstes en el projecte d’activitat, necessàries per que els locals complisquen les mesures correctores necessàries, l’Ajuntament ha assumit la realització l’escala exterior, el que suposa una inversió de 160.130 € que es troba en fase d’execució.

Altres inversions d'aquest període
×

Si vols estar connectat només has de seguir els següents passos:

1. Agrega a la teua llista de contactes el número 617 999 157
2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA Nom DNI a aquest telèfon

Totes les persones que realitzen aquesta acció, accepten la política de privacitat d'aquest Ajuntament. Es tracta d'un servei d'alertes en el qual no es contesten les interaccions i missatges que envien els usuaris.

×